Zendaya- cele mai bune filme și seriale pentru a o descoperi

Sezonul cu numarul 2 al serialului Euphoria este foarte asteptat de catre fani. Asteptand sa o putem vedea din nou pe Zendaya in rolul lui Rue, iata filmele si serialele in care a mai aparut.

Actrita, cantareata, manechin, producator executiv si dansatoare, Zendaya a stiut cum sa ne incante de la cea mai frageda varsta. Este o actrita foarte polivalenta care se poate lauda cu faptul ca are un palmares foarte bogat si ca poate interpreta orice rol.

Daca iti place fantasticul si aventura. Spiderman: Homecoming, este un film amuzant, simpatic si foarte bun. Si merita din plin recompensele sale. Zendaya a castigat de altfel, premiul Teen Choice Award pentru cea mai buna actrita si Kids’ Choice Award pentru actrita de cinema preferata.

Daca iti plac filmele romantice. Realizat de catre Sam Levinson, filmul lui Zendaya, Malcolm & Marie a aparut in 5 februarie. In intregime in alb si negru, aceasta drama romantica este cea care ne prezinta noaptea unui cuplu care se va confrunta cu numeroase probleme.

Realizatorul ne duce in intimitatea celor doi iubiti, incapabili sa faca fata celebritatii bruste a lui Malcolm dupa ce a fost proiectat marelui public filmul sau, in aceeasi seara.

Daca iti plac comediile muzicale. Comedia muzicala The Greatest Showman a lui Michael Gracey, este cea care ne duce in Universul Barnum si in al circului sau cu personaje speciale. High Jackman are aici rolul lui Phineas Taylor Barnum, celebru pentru circul si ale sale greak shows in secolul 19.

Daca iti plac serialele mai sumbre. Difuzat pentru prima data in iunie 2019, Euphoria este un serial dramatic HBO care merita sa fie descopeeit. Aici se urmareste viata de zi cu zi a unor adolescenti care sunt in cautarea identitatii. Totul are loc insa intr-un univers plin de alcool, sex, droguri si multe drame.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?