Valencia – orașul care merită vizitat pentru frumusețea și vibrația sa pozitivă

Valencia este un oras superb, capitala comunitatii Valencia din Spania, al treilea oras ca marime al tarii si cu un nume rezonant ce insemna curaj si vigoare in limba latina. Adevarul despre acest oras este ca, de-a lungul timpului si-a capatat un renume deosebit in randul turistilor pentru frumusetea locurilor, pentru arta la cel mai inalt rang, pentru ca imbina vechiul cu noul si contine tot ceea ce le place turistilor – plaja, soare si mancare foarte buna.

Vallencia este un oras foarte bine organizat, curat, in care toate vizitele sunt foarte usor de planificat. In plus, nu este greu de ajuns in Valencia de la Bucuresti, existand curse directe cu avionul care nu dureaza decat cateva ore.

Unul din principalele obiective turistice mai ales in perioada verii este reprezentat de plajele care seamana extraordinar de mult cu cele din Mamaia sau de pe litoralul romanesc, avand un nisip fin, o apa limpede si nu foarte adanca mai ales la mal, fiind locatia perfecta in care turistii isi pot aduce familiile si copiii. Plajele din Valencia sunt curate, presarate cu terase, magazine si restaurante pe aleea pietonala si ofera posibilitatea turistilor de a petrece o vacanta de vis.

Valencia este recunoscut ca fiind orasul stiintei si al artei, acest aspect fiind cel mai bine reprezentat de al treilea parc acvatic ca marime din lume unde se afla o beluga, denumit Oceanografic, dar si de Muzeul Stiintelor Principe Felipe ce prezinta teorii si experimente stiintifice, precum si de mica gradina botanica in aer liber. Tot aici turistii pot admira Palatul Artelor Reina Sofia si Gradinile Turia, o adevarata oaza de verdeata in centrul orasului, cu vegetatie abundenta care este privita ca si zona de agrement de catre locuitori.

In concluzie, un city break in Valencia sau chiar un concediu de o saptamana reuseste sa incarce bateriile turistilor pentru o lunga perioada de timp.

3 comentarii la „Valencia – orașul care merită vizitat pentru frumusețea și vibrația sa pozitivă”

  1. Mereu mi-am dorit sa vizitez acest oras si acum ca am citit acest articol mi-am dat seama unde o sa fac urmatorul meu citybreak, dar mai intai vreau sa imi fac un plan bine pus la punct, fara sa pierd prea mult timp.

  2. Plajele Valeciei sunt primul loc pe care trebuie sa il vizitezi, acolo te vei relaxa cu adevarat si in acelasi timp, peisajele pe care ti le ofera sunt de neuitat! Luati in calcul acest lucru si incercati sa va programati sejurul undeva pe timpul verii.

  3. Acest oras este plin de istorie si merita vizitat intr-un sejur mai indelungat, incercati sa va programati vacanta din timp si tot ce va doriti sa faceti aici, deoarece nu veti regreta niciun moment si va veti intoarce cu amintiri de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *