Trucuri pentru încărcarea rapidă a telefonului

In ultimii ani, incarcarea rapida a telefonului este un subiect de care se vorbeste foarte mult. Indiferent daca aveti un smartphone cu aceasta tehnologie, exista insa si cateva trucuri de care puteti tine cont, astfel incat sa va incarcati bateria intr-un timp mai scurt.

Exista mai multi parametri de care depinde viteza de incarcare a telefonului. In caz de urgenta majora, ar fi bine sa cunaosteti toate aceste solutii, astfel incat sa apelati la ele in cazul in care va veti dori sa va incarcati mai rapid telefonul. Unele trucuri ar parea ca sunt chiar evidente, dar cu siguranta exista si alte trucuri care e posibil sa va fi scapat.

Pe parcursul incarcarii, va puteti pune telefonul pe modul avion. Partea proasta este ca nu veti mai putea initia si nici primi apeluri pe perioada incarcarii telefonului. Ritmul de incarcare va fi mai mare daca sunteti 15 minute in preajma unei prize. O alta solutie buna este sa va inchideti telefonul atunci cand acesta se incarca.

Inchiderea aplicatiilor care va consuma energie inutila ar putea face minuni in ceea ce priveste telefonul. Imediat dupa pornire, s-ar putea ca gadgetul vostru sa fie mai sprinten pentru o perioada de timp. Este o idee buna sa va incarcati telefonul la priza, in loc de laptop sau baterie externa. Un incarcator original este benefic pentru facilitatea incarcarii.

O alta idee buna este sa investiti intr-o baterie externa desteapta. Aproape orice baterie externa incape cu usurinta in ghiozdan sau in poseta. Orientati-va catre un producator cunoscut si aveti grija ca acesta sa aiba un curent de iesire de cel putin 2.1 amperi. In cazul in care telefonul vostru suporta USV C, atunci puteti cauta un acumulator portabil cu acelasi port. Veti vedea ca diferentele in acest caz vor fi semnificative.

Nu utiati sa folositi un cablu original care arata cat mai bine. Chiar daca veti gasi si cabluri mai ieftine, procesul de incarcare va avea de suferit. Cablul original este optiunea cea mai buna pentru voi, el suportand transferul de tensiune maxima.

Acest lucru nu se aplica in cazul tuturor chinezariilor, de aceea puteti avea acest lucru in vedere. Nu va folositi telefonul in timp ce il incarcati. Veti scurta viata telefonului daca veti proceda in acest fel, iar acesta se va incalzi foarte tare. Pot aparea chiar si unele probleme daca veti face acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *