Trucuri pentru a scăpa de cearcăne

După o noapte în care nu ai pierdut sau după mai multe zile în care nu ai respectat orele de somn, oboseala își va lăsa amprentele pe chipul tău prin intermediul cearcănelor care nu au un aspect prea plăcut. Iar pentru că știm că nu vă doriți să aveți cearcăne prea des pe chip, am decis să facem acest articol în care vă prezentăm mai multe trucuri pentru a scăpa de cearcăne.

Folosește felii de cartofi
Acest truc este folosit în mod special în China și America de Sud, însă cu siguranță funcționează pe orice alt continent. Tot ce ai de făcut este să tai un cartof în mai multe felii pe care mai apoi le vei pune pe ochi. Ține-le timp de 15 minute iar mai apoi le poți îndepărta.

Frunze de mentă
Menta nu este folosită doar pentru a obține diferite băuturi sau alimente, ci și pentru a scăpa de cearcăne. Mai exact, tot ce trebuie să faci este să pisezi frunze de mentă pentru a le amesteca mai apoi cu apă. După ce vei obține o pastă, va trebui să aplici conținutul pe față și să-l lași să acționeze timp de 20 de minute.

Castraveți
Poate cel mai popular truc la care lumea apelează pentru a lupta împotriva cearcănelor implică rondelele de castraveți. Nu trebuie decât să tai un castravete în rondele pentru ca mai apoi să îl aplici pe față. Castraveții sunt celebri pentru faptul sunt de mare ajutor pentru tonifierea pielii.

Săculeți de ceai
Majoritatea dintre noi aruncă pliculețele de la ceai după preparare, doar că puțini știu că acestea pot fi folosite pentru îndepărtarea cearcănelor. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi pliculețele folosite la frigider, pentru ca apoi să le aplici atunci când ai nevoie.
Așadar, acestea sunt trucurile noastre care te pot ajuta să scapi de cearcăne.