Toy Boy serialul spaniol pentru fanii Magic Mike si Elite

Serialul spaniol Toy Boy de pe Netflix va reveni in curand cu sezonul numarul 2. Si daca inca nu l-ai vazut, iata cateva lucruri despre el, care te vor convinge cu siguranta sa il descoperi.

Toy Boy este serialul care urmareste destinul lui Hugo, un frumos stripper din Malaga, care reuseste in tot ce face. Dar intr-o zi se trezeste langa corpul carbonizat al sotului amantei sale. Este acuzat de crima si sta in inchisoare 7 ani inainte de a fi eliberat. Si la iesirea din inchisoare, jura ca va face totul pentru a se razbuna.

Toy Boy este un serial muy caliente. Temperatura va urca la tine acasa cu siguranta cand il vei vedea pe Hugo si pe colegii sai facand striptease. Vei gasi aici si sex, foarte mult sex, actiune si suspans.

Intriga sa este foarte palpitanta, peisajele sunt paradisiace, abdomenele beton si este si putin amuzament in acelasi timp.

Serialul este un fel de Magic Mike versiune thriller putin ca si un True Detective in universul miliardarilor din Elite. Deci daca iti este dor de Elite si ai nevoie de o doza de seriale spaniole, ai nevoie cu siguranta de Toy Boy. Un serial foarte caliente.

Intre striptease a la Magic Mike, ancheta politista ca si in True Detective si viata bogatilor ca si in Elite, acest serial se anunta unul care da dependenta. Avocata Triana este Alison Parker din Casa de Papel si Marina din Elite.

Gasim aici si cea mai frumoasa romanta gay, a lui Jairo, un bad boy tatuat care se apropie de Andrea, fiul amantei lui Hugo. Ambii se sustin de-a lungul sezonului, fiecare avand traumatismele sale carora trebuie sa le faca fata.

Si un lucru e sigur- Hugo si colegii sai ne vor incanta privirea cu aparenta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *