Topul celor mai bune smartphone-uri sub 200 de euro

Nu iti doresti achizitionarea unui flagship killer adica a unui telefon din gama premium. Folosesti un telefon doar pentru lucrurile banale precum sunat, citit mesaje si mailuri drept urmare nu ai nevoie de un smartphone scump. Sa stii ca este posibil sa achizitionezi un telefon bun la preturi mici, sub 200 de euro. Am intocmit un top al celor mai bune smartphone-uri sub 200 de euro.

Xiaomi Redmi Note 5. Cunoscut si sub denumirea de Redmi 5 Plus, acest smartphone s-a bucurat de un succes enorm de la lansare. Retine atentia gratie unor specificatii incredibile pentru aceasta gama de pret. Dispune de un ecran de 5,00 inch si o rezolutie de 2160 X 1080 pixeli. Vine echipat cu Snapdragon 625, cu o memorie de 3GB, cu 32 GB de stocare interna si cu o camera foto frontala de 5 megapixeli si o camera dorsala de 12 megapixeli. Are un pret de aproximativ 165 de euro pe Amazon.

Huawei P8 Lite. P8 Lite isi datoreaza prezenta in acest top bineinteles specificatiilor de care dispune dar si pretului afisat. Are un ecran Full HD de 5,2 inch, este echipat cu un SoC Kirin, cu 16GB memorie interna, o camera foto frontala de 8 megapixeli si o camera foto dorsala de 12 megapixeli. Bateria este de 3000 mAh. Pretul sau este de 169 euro.

Nokia 5. Nokia 5 marcheaza reintoarcerea in afaceri a celebrei marci de telefonie mobila. Este echipat cu un ecran de 5.2 inchi, cu Android 8.0 si propune un format practic care isi va gasi cu usurinta loc in buzunarul tau si o autonomie mai mult decat corecta. Are un pret de aproximativ 161 de euro.

Samsung Galaxy J3. Samsung a fost multa vreme criticat pentru faptul ca a neglijat performantele telefoanelor sale sub 200 de euro. Galaxy J3 se apropie in privinta performantelor de un S8 la un pret mult mai scazut. Vine dotat cu o baterie de 2600 mAh, cu un SoC Exynos 7570, un ecran de 5 inchi si o rezolutie de 1280X70 pixeli. Camera dorsala este de 5 megapixeli iar cea frontala de 2 megapixeli. Pretul sau este de 130 de euro pe Amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *