Teen Wolf – lucruri care ne-au făcut să ne îndrăgostim de Stiles

Stiles Stilinski este fara indoiala cel mai adorat personaj din « Teen Wolf ». Dar oare cum s-ar putea explica incredibila sa popularitate? Iata cateva lucruri care ar putea explica acest succes.

Buna sa dispozitie. In lumea mai degraba creepy si mai sumbra din Beacon Hills, Stiles este cel care vine cu un plus de lejeritate, de excentricitate si de buna dispozitie. O buna dispozitie care este clar contagioasa.

Replicile sale. Un veritabil rege al sarcasmului, Stiles este cel care combina lipsa sa de incredere in el cu o autoderadere care da dovada cu orice ocazie. Si chiar are o multime de replici memorabile.

Iubirea sa pentru Lydia. In mod evident, Stiles nu are ochi decat pentru ea. O place pe frumoasa roscata inca din copilarie si spera ca intr-o buna zi, o va remarca si ea la randul sau. Iubirea pe care i-o poarta Lydiei il mai face si mai atragator si mai tandru, mai ales atunci cand vedem atitudinea pe care aceasta o are fata de el inca din primele episoade.

Expresiile sale faciale. Debordand de energie si mereu plin de vitalitate, cautand mereu sarcasmul, Stiles se remarca pe micul ecran si datorita expresiilor sale faciale. Se spune cel mai adesea ca o privire poate sa spuna foarte multe despre o persoana. Iar Dylan O’Brian stie foarte bine asta si ne-o dovedeste aproape in fiecare episod din « Teen Wolf ».

Prietenia sa cu Scott. Scott si Stiles ne-au oferit una din relatiile cele mai marcante de prietenie din serialele pentru adolescenti. Cei mai buni prieteni de cand se stiu, parca sunt membrii aceleiasi familii. Si sunt mereu acolo unul pentru altul. Am putea spune ca un atu major al serialului este prietenie dintre cei doi.

Este foarte protector cu tatal sau. Uneori complicate, relatiile dintre Stiles si tatal sau seriful, sunt din ce in ce mai fuzionale si mai emotionante de-a lungul sezoanelor. Moartea mamei lui Stiles i-a afectat enorm de mult pe amandoi, dar i-a si apropiat foarte mult in acelasi timp, Stiles devenind din ce in ce mai protector cu tatal sau.

Sterek. Oare ce se intampla atunci cand cel mai vorbaret varcolac de pe pamant si Stiles ajung in aceeasi incapere? Il obtinem pe Sterk si una din cele mai favorite relatii din Teen Wolk.

Ni l-a evidentiat pe Dylan O’Brien. Fara personajul lui Stiles, nu ne-am fi dat seama de imensul talent de care da dovada Dylan O’Brien. Si chiar nu ne mai putem imagina asta.

Stiles este un personaj pur si simplu genial, care a stiut cum sa se remarce inca de la inceput. Cu umorul sau special si cu instinctul sau de detectiv, ne-a introdus in cele mai interesante intrigi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *