Tabletă sau PC? Ce alegi?

Specialistii sustin ca pana in anul 2020 tabletele vor inlocui definitiv vechile noastre computere. Asa sa fie oare? Tu ce ai alege intre tableta sau PC?

Inca din anul 2011 vanzarile la PC-uri au incetinit in favoarea vanzarii tabletelor. Trebuie sa recunoastem ca popularitatea tabletelor este de necontestat. Insa suntem pregatiti sa spunem adio PC-ului ? In urmatoarele randuri te vom ajuta sa alegi intre tableta si PC.

Avantajele tabletei. Cu siguranta o tableta este mult mai ieftina decat un PC insa prezinta si alte avantaje spre deosebire de un PC. Greutate, aplicatii, confort in utilizare…iti spunem azi totul.

Greutate, lejeritate si usurinta in deplasare. In zilele noastre, am capatat obiceiul sa transportam tehnologia peste tot dupa noi. Tableta, la fel ca si smartphone-ul ofera o excelenta mobilitate, este extrem de compacta si lejera. Spre deosebire de un laptop spre exemplu care poate fi mai greu de transportat peste tot dupa noi, tableta se poate transporta peste tot dupa noi fara probleme, este mult mai usoara.

Sisteme de operare ultra-rapide. Sistemele de exploatare ale tabletelor, fie ca functioneaza sub Android sau iOS sunt reputate pentru rapiditatea si usurinta cu care pot fi folosite. Pornirea aparatului, descarcarea unei aplicatii, lansarea unui clip video, toate acestea se fac mult mai repede cu o tableta. Iti place sa ai acces la tot ce vrei in doi timpi si trei miscari? In acest caz, stii foarte bine ce trebuie sa alegi.

Aplicatii care fac diferenta. Aplicatii precum Skype functioneaza de minune pe o tableta, la fel si aplicatiile penru retele sociale.

Avantajele PC-ului. Cu toate acestea, PC-urile sunt inca la mare cautare. Sunt mult mai puternice decat orice alta tableta si dispun de o capacitate de stocare superioara.

Nu exista nimic mai bun decat un PC pentru a edita o poza, un fisier sau pentru modelare 3D. Gamerii spre exemplu nu ar da pentru nimic in lume un PC pentru o tableta. Majoritatea PC-urilor sau laptopurilor beneficiaza de o mare capacitate de stocare. Tabletele in schimb abia ajung la 64 GB.

Atunci ce alegi, tableta sau PC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *