Știi ce spune data ta de naștere despre personalitatea ta?

Stiai ca data ta de nastere poate sa spuna foarte multe lucruri despre tine? Ba chiar poate sa iti prezica viitorul. Deci? Ce poate sa prezica astrologia despre tine si starea ta de sanatate? Sa vedem.

Ianuarie, foarte putin jovial. Luna ianuarie se pare ca este cea a extremelor. Pe de o parte, bebelusii nascuti pot sa aiba probleme cu greutatea sau de dispozitie, pot sa fie chiar bipolari. Dar si probleme precum depresie sau chiar schizofrenie. Dar totusi, cei nascuti in prima luna a anului sunt persoane care vor cumoaste succesul foarte repede si foarte usor.

Faimosul februarie. Bebelusii nascuti in februarie au destul de multe in comun cu cei nascuti in ianuarie chiar daca au o oportunitate mai mare de a cunoaste succesul. Sunt mai rezistenti la boli dar au tendinta de a fi mai putin activi.

Minunatul martie. Copiii nascuti in luna martie au tendinta de a fi mai optimisti. Un lucru foarte bun deoarece risca sa sufere si de boli cardiovasculare. Dar asta nu ii impiedica sa vada latura frumoasa a lucrurilor.

Aprilie cel agreabil. Daca esti nascut in aprilie se pare ca esti mai supus riscurilor de a suferi de boli cardiace. Dar aceste persoane nascute in aprilie sunt foarte optimiste si nu sunt inclinate inspre schimbarile bruste de dispozitie.

Mai mai morocanos. Bebelusii din mai sunt mai supusi riscurilor de a suferi de-a lungul vietii lor de depresie clinica. Dar au in acelasi timp tendinta de a fi intr-o stare excelenta de sanatate fizica.

Iunie cel jucaus. Emotiile celor nascuti in aceasta luna sunt mai instabile. Dar sunt capabili in acelasi timp sa isi administreze caruselul emotional prin care trec.

Iulie cel turbulent. Nascuti in plina vara, bebelusii din iulie au o personalitate mai turbulenta. Si risca sa sufere de probleme legate de bipolaritate. Nu au tendinta de a deveni lideri, prefera o viata mai discreta si apreciind placerile simple ale vietii.

August cel activ. Copiii nascuti in august nu sunt elevi foarte buni, ci sunt mai degraba autodidacti, prefarand sa faca studii la “scoala vietii”.

Septembrie mai studios. Copiii care se nasc in septembrie nu sunt atat de supusi riscului de a suferi de probleme bipolare. Sunt foarte buni atunci cand vine vorba despre performantele academice. Sunt personae cerebrale, capbile sa se avenureze, care intra in cele mai mici detalii.

Octombrie cel ambitios. Persoanele care sunt nascute in mijlocul toamnei sunt mai iritabile decat altii. Si pot suferi de probleme respiratorii. Dar calitatile lor de lideri sunt incontestabile.

Noiembrie cel fericit. Bebelusii din noiembrie sunt cei mai fericiti. Am putea crede contrariul, dar copilasii nascuti in aceasta luna « gri » nu sunt atat de supusi riscurilor de a suferi de depresie. Dar pot sa aiba probleme de sanatate.

Decembrie cel detasat. Cei nascuti in aceasta luna sunt mai stabili din punct de vedere emotional si sunt cei mai sanatosi. In plus, nu sunt atat de iritabili ca si cei nascuti in luna precedenta. Dar pot suferi probleme legate de reproducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *