Ski în familie – cele mai bune stațiuni din Italia

Esti in cautarea unei statiuni de ski din Italia pentru a merge cu familia? Inspira-te din selectia noastra pentru a avea parte de un minunat sejur in familie.

Bardonecchia. Situata la 90 kilometri distanta de Turin, Bardonecchia este una din cele mai bune statiuni din Italia pentru familiile cu copii. Domeniul este echipat cu cinci piste negre, 18 piste rosii si 16 piste albastre legate intre ele de 23 de telecabine. O varietate care ii permite fiecarui membru al familiei sa practice sporturi de iarna la nivelul sau dar si in functie de preferinte.

Alta Badia Corvara este o statiune situata in muntii Dolomiti, la 200 de kilometri distanta de Venetia, principala statiune din domeniul schiabil Dolomite Superski. Compus din sase sate legate intre ele de telecabine, domeniul schiabil Alta Badia se intinde intre 1443 si 2700 metri altitudine si ofera o mare diversitate de piste adaptate tuturor nivelurilor, de la debutanti la experimentati. Alta Badia dispune in egala masura de structuri dedicate si altor sporturi de iarna precum un snowpark.

Bormio. Cocotata la 1225 de metri altitudine, in apropiere de Parcul National Stelvio, Bormio este o statiune de ski ce regrupeaza 50 de kilometri de piste. Sezonul debuteaza in 1 decembrie si se incheie pe data de 7 aprilie 2019. In aceasta perioada pasionatii de sporturile de iarna au ocazia sa descopere 68 de kilometri de piste din care majoritatea sunt albastre si rosii dar si negre pentru schiorii mai experimentati. Acest domeniu ofera mai multe instalatii turistice ceea ce face din el unul din cele mai populare domenii pentru ski din regiune.

Mondole ski. Situat in provincia Cunego, in inima regiunii Piemont, domeniul schiabil Mondole este compus din statiunile Artesia si Prato Nevoso. Usor accesibil din drumurile principale, acest complex dispune de 47 de kilometri de piste din care majoritatea sunt albastre deservite de telescaune de calitate. De semnalat este prezenta pe acest domeniu a scolilor de ski. Statiunea dispune in egala masura de o multime de locuri pentru cazare si de localuri penru relaxare dupa o sedinta de schiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *