Sfaturi pentru un newsletter care să aducă trafic

Majoritatea bloggerilor mari precum și afacerile online au un newsletter pe care se bazează pentru a avea un trafic stabil precum și un număr mai mare de clienți. De aceea, orice blogger ar trebui să aibă un newsletter pentru blogul său, motiv pentru care în rândurile următoare veți găsi câteva sfaturi pentru un newsletter care să aducă trafic.


1.Gasește un subiect relevant

Titlul este primul aspect pe care un cititor îl vede în căsuța de mail, deci de acesta depinde dacă cititorul va da click pe mail sau nu. Din acest motiv, titlul trebuie să fie cât mai atrăgător, fără să folosiți însă titluri precum WOW, nu o să-ți vină să crezi șamd.
De asemenea, titlul unui newsletter nu trebuie să fie nici prea mare și nici prea mic, suficient doar cât să atrageți atenția.


2.Text și HTML = combinația perfectă

Până acuma ceva timp, newsletterul era format doar din text în timp ce de o vreme se apelează și la formatul HTML. Rezultatul cel mai bun îl poți obține folosind o combinație între cele două.
Totuși, mai nou există tot felul de servicii care vă permite să realizați rapid și ușor un șablon atrăgător.

3.Conținut și frecvență
Trebuie să găsești combinație perfectă între conținut și frecvență. Desigur că un mail foarte mare poate fi plictisitor, în timp ce unul prea mic poate părea neserios. De asemenea, dacă trimiți zilnic câte un mail, poate părea spam, în timp ce dacă îl trimiți prea rar, poate fi mai puțin eficient.
Nici prea mult, nici prea puțin este soluția pentru un newsletter atrăgător.

4.Cât mai ușor de citit
Cititorul nu trebuie să se chinuie să-ți citească newsletterul, motiv pentru care ar trebui să folosești un font nici prea mare dar nici prea mic și totodată ușor de citit. Structura cu subtitluri reprezintă și ea un mod prin care poți face un mail ușor de citit.
Așadar, acestea sunt 4 sfaturi care te vor ajuta să trimiți mailuri mai plăcute și care să-ți aducă trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *