Seriale cunoscute care ar fi trebuit să aibă alt nume

Cunosti titlul original al lui Supernatural, Buffy the Vampire Slayer sau The Sopranos ? Unele te vor lasa fara indoiala mut de uimire.

Supernatural. Daca Sam si David ar trebui sa aiba un cu totul si cu totul alt nume de familie decat Winchester la origine, serialul Supernatural s-ar numi Unnatural. Un nume mai putin dragut totusi.

Lizzie McGuire. La fel ca Hannah Montana, Lizzie McGuire nu este primul titlu ales de Disney Channel pentru serialul in care joaca Hilary Duff. Intial au optat pentru titlul What’s Lizzie Thinking?

Buffy The Vampire Slayer. Serialul celebru ar fi trebuit sa aiba un titlu mai scurt deoarece creatorul sau, Joss Whedon si-a dorit sa il numeasca simplu Slayer, ucigasa in traducere. S-a razgandit intr-un final si a ales acest titlu mai lung in 1992 odata cu difuzarea serialului.

New Girl. Acest serial lui Zoey Descanel se numea initial Chicks and Dicks. Nu se stie de ce canalul american Fox a preferat sa ii schimbe numele in New Girl.

13 Reasons Why. Inspirat din romanul omonim al lui Jay Asher, 13 Reasons Why exploreaza cele 13 motive care au determinat-o pe Hannah Baker sa isi puna capat zilelor. Serialul a reluat titlul exact al serialului insa daca acesta ar fi avut un alt nume care ar fi fost acesta? Titlul initial al romnului lui Jay Asher era Baker’s Dozen: The Autobiography of Hannah Baker dar intr-un final a optat pentru 13 Reasons Why.

NCIS. Cel mai urmarit serial politist din SUA se numea initial Navy NCIS. Derivatul unui alt serial, JAG, acesta a fot introdus prin intermediul unui dublu episod difuzat in 2003 si intitulat Navy NCIS: The Beginning. Titlul a fost scurtat in cele din urma, devenind simplu NCIS. Ceea ce permite repetarea cuvantului Navy, NCIS fiind acronimul pentru Naval Criminal Investigative Services.

The Sopranos. Considerat unul din cele mai bune seriale a tuturor timpurilor, serialul The Sopranos trebuia sa se numeasca Family Guy. Iti vine cam greu sa crezi acest lucru, nu-i asa? Insa chiar asa a fost, trebuie sa ne credeti pe cuvant. Canalul pe care a fost difuzat initial, HBO, a descoperit faptul ca Fox urmeaza sa difuzeze un serial animat cu acelasi titlu.

iCarly. iCarly era la origine iSam, dat fiind faptul ca eroina principala interpretata de Miranda Cosgrove se numea Sam in scenariul original si cea mai buna prietena a sase numea Kira. Deoarece un iSam exista deja, s-a transformat in iCarly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *