Scapă de reclamele din uTorrent

uTorrent ramane cel mai important program de downlaodat torente, de aceea multi utilizatori isi doresc o experienta cat mai placuta atunci cand il utilizeaza. Problema principala cu care se confrunta multi utilizatori sunt reclamele care apar atunci cand este deschis acest program.

Avantajele folosirii acestui program sunt clare si anume ca este unul dintre cele mai eficiente programe de torrente, iar faptul ca nu consuma atat de multi RAMI este foarte util, mai ales ca un astfel de program este cunoscut pentru faptul ca ia destul de multe resurse atunci cand este folosit pentru a downlaoda ceva.

Spre deosebire de alte programe de torrente similare, acesta are si un aspect negativ si anume cel legat de bannerele si reclamele care il insotesc. Exista o modalitate de a scapa de aceste reclame. Desi cea mai cunsocuta modalitate de a scapa de reclame este da a cumpara versiunea PRO a programului, aceasta modalitate poate sa nu fie chiar asa de eficienta pe cat va doriti.

Sunt multe controverse cand vine vorba despre acest program si despre viitorul sau, dar deocamdata varianta gratuita este una la indemana si ofera un real ajutor utilizatorului care doreste sa downlaodeze ceva de pe internet. In cazul uTorrent, reclamele prezente in aplicatie va cauzeaza si cateva probleme de hardware si anume in special legate de consumul de date.

Un mod simplu de a scapa de reclame este sa mergeti la Options si apoi la sectiunea Preferences. Dupa ce ati accesat sectiunea Advanced va trebui sa modificati oriunde vedeti cuvantul true si sa puneti false. In uTorrent mai exista si un meniu ascuns de setari. Daca veti apasa pe F2 sau Shift si F2 si veti da click pe Advanced va trebui din nou sa modificati toate setarile cu false.