Notele unui copil nu arată inteligența acestuia

Titlul acestui articol reprezintă, pe cât de scurt posibil, cea mai mare problemă a sistemului de învățământ din țara asta și mai ales a profesorilor care sunt implicați în asta și încă mai cred că felul în care se comportă îi fac în vreun fel să le fie superiori elevilor sau să emane seriozitate, inteligență și impunere.

Tot mai mulți profesori se plâng că pe copii pur și simplu nu-i mai interesează ceea ce se predă, nu mai învață, nu mai scriu la ore, nu-și mai iau la el cărțile/caietele sau chiar nu mai vin deloc la școală.

În acest caz profesorii nu se gândesc nicio secundă că ar fi vina lor ci pur și simplu aruncă vina mai departe pe societate, tehnologie, anturaj și alte treburi de genul ăsta. Pot spune că știu destul de bine despre ce vorbesc ținând cont că am fost și eu la rândul meu printre acei elevi care erau jigniți zilnic de către profesorii nemernici pentru care doar notele contau atunci când venea vorba de inteligența unui copil.

Am văzut elevi care câștigau mult mai mult decât salariile pe care le aveau profesorii însă nu aveau nicio treaba cu ceea ce se predă la școală. Vă spun și cum au făcut.

În loc să piardă timpul stând cu nasul în cărți care nu îi interesează au preferat să-l investească în lucruri într-adevăr folositoare care i-au făcut să producă mult mai mult decât profesorii care îi făceau zilnic proști, idioți și le spuneau că nu o să ajungă nimic în viață dacă nu le învață materia. Și asta, repet, în timp ce respectivii elevi câștigau mai mult ca ei.

Dacă ești elev și deja ai găsit o nișă stabilă din care-ți câștigi banii îți recomand să te axezi cât mai mult pe ea deoarece asta va fii viitorul tău, nu ceea ce se predă la școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *