Gossip Girl – care sunt actorii pe care ne-ar placea să îi revedem într-un reboot?

Gossip Girl nu si-a spus ultimul cuvant. In timp ce serialul CW cu Leighton Meester, Blake Lively, Chance Crawford, Ed Westwick si Penn Badgley s-a terminat in 2012, un reboot este actualmente in pregatire si va fi disponibil incepand cu 2020 pe HBO Max. Distributia ramane pentru moment un mister insa ne-am putea imagina care sunt actorii pe cae ne-ar placea sa ii revedem intr-un reboot, nu-i asa? In program, KJ Apa, Noah Centineo, Bella Thorne si Camilla Mendes.

Dupa Blair (Leighton Meester), Serena (Blake Lively), Chuck (Ed Westwick), Nate (Chace Crawford), Dan (Penn Badgley) si Jenny (Taylor Momsen) un nou grup de liceeni proveniti din scoli de elita din New York vor juca in acest reboot. Acest serial vrea sa demonstreze in ce fel retelele sociale si peisajul new-yorkez s-au schimbat de-a lungul anilor care s-au scurs.

Pentru a descoperi acest reboot trebuie sa mai ai putina rabdare pana in 2020. Va fi disponibil pe noua platforma HBO Max, care va fi lansata in mai 2020. Pentru moment, nicio informatie suplimentara nu a fost oferita in afara de faptul ca Kristen Bell isi va relua rolul de naratoare in reboot-ul Gossip Girl. Distributia ramane inca un mare mister. Asteptand un anunt oficial in acest sens impartasim cu voi lista actorilor pe care ne-am dori sa ii vedem in acest reboot.

Bella Thorne
Noah Centineo
Camila Mendes (Riverdale)
Hero Fiennes-Tiffin (After)
Maria Pedraza (Elite, La Casa de Papel)
Ross Butler (13 Reasons Why)
Debby Ryan (Insatiable)
Giuseppe Maggio (Baby)
Kiernan Shipka (Noile Aventuri Sabrina)
Jorge Lopez (Elite)
Dove Cameron (Descendants)

Chace Crawford a declarat recent pentru Digital Spy ca inca nu are habar cum va arata acest reboot, cu principalii actori ajunsi la varsta de 30 de ani insa, dupa cum a declarat mereu este dechis la orice noutate. Leighton Meester a declarat in schimb pentru E ! News ca nu a intrebat-o nimeni nimic, insa aceasta delcaratie a aparut inainte ca vestea despre acest reboot sa fie confirmata.

Un lucru este cert si anume ca Kristen Bell va fi din nou vocea Gossip Girl si asta conform unei informatii oficiale oferite de Variety. Pentru moment HBO Max a comandat doar 10 episoade pentru primul sezon de cate o ora fiecare. Se pare ca aceasta continuare va avea in centru o gasca de pusti. Inca nu se stie cand se va lansa in mod oficial acest reboot insa cert este ca acest lucru nu se va intampla mai devreme de primavara 2020 insa nu se va intampla mai devreme deoarece abia atunci se va lansa platforma HBO Max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *