Felul în care ții în mână telefonul smartphone poate să spună foarte multe despre personalitatea ta

Statisticile spun ca numarul utilizatorilor de telefoane smartphone a ajuns in 2018 pana la 2, 53 de miliarde. Iar in 2020 previziunile ajung pana la 3 miliarde de utilizatori.

Aceasta evolutie este interesanta atat din punctul de vedere al progresului tehnicii cat si din punct de vedere psihologic. Felul in care exploatam, tinem si navigam pe smartphone poate sa spuna astfel, multe lcururi despre noi.

Daca il tii cu o mana. Esti o persoana foarte de incredere. Dai swipe cu o singura mana pentru a vedea care sunt noutatile si dai clickuri la fel, cu o singura mana. Esti gata deci sa risti totul, dar nu renunti insa la intelepciune. Un lucru care te ajuta sa ajungi la rezultatele dorite. Dar in relatii esti exact pe dos. Vrei sa ai timpul necesar pentru a intelege daca ai nevoie de o persoana in viata ta inainte de a lua decizia de a incepe o relatie. Unele persoane spun despre tine ca esti o fire izolata si rezervata.

Daca folosesti o mana pentru a tine telefonul si un deget de la cealalta mana pentru a « munci » pe ecran. Felul in care tii telefonul da dovada de faptul ca esti o persoana plina de intelepciune. In acelasi timp, esti o fire intuitiva, inteligenta, rezonabila si prudenta. Esti o persoana care ia cele mai rapide decizii in acelasi timp, un lucru care poate afecta unele relatii. In iubire devii foarte critic atunci cand este cazul.

Folosesti ambele maini pentru a tine si folosi telefonul. Acest lucru indica iubirea ta pentru viteza in tot ceea ce faci. Esti deci o persoana rapida, eficienta si gata sa iei anumite decizii imediat. Te poti adapta deci foarte repede unui mediu nou in constanta evolutie, putand sa actionezi foarte eficient in noi conditii.

Folosesti o mana pentru a tine telefonul si indexul de la cealalta mana pentru ecran. Esti o persoana foarte creativa, cu o multime de idei pe care incerci sa le pui mereu in aplicare in viata de zi cu zi, reusind mereu tot ceea ce iti propui. Cateodata, adori sa stai in singuratate pentru a-ti aduna gandurile si a crea o capodopera cu care sa epatezi toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *