Digital Detox – top cele mai frumoase destinații

Daca faci parte din catgoria turistilor care de indata ce ajungi la destinatie cauti un loc unde te poti conecta la Wi-Fi pentru a verifica e-mailurile de munca sau pentru a te tine la curent cu cele mai recente stiri de pe retelele sociale?

Cum ar fi sa profitam pur si simplu de urmatoarele vacante pentru a ne deconecta de cotidian, pentru a lasa deoparte telefonul mobil si pentru a te bucura de o adevarata vacanta?

Aceasta este ideea digital detox. Lasa deci deoparte retelele sociale pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii.

Incarca-ti bateriile la Sedona, Arizona. In plin desert al Arizonei, Sedona este o veritabila oaza care se intinde pe 50 de kilometri patrati. Cea mai frumoasa destinatie pentru amatorii de sporturi outdoor, de natura salbatica, de parcuri naturale, dar si de un cer instelat… deci aici chiar te poti abtine sa nu intri pe retelele sociale.

Relaxeaza-te in inima parcului natural Arenal, Costa Rica. Pentru cei mai aventurieri, regiunea propune o multime de poteci de drumetii inspre vulcanul Arenal, activ inca si astazi, care fascineaza calatorii cu emisia sa de vapori si scurgerea de lava.

Biodiversitatea de aici este exceptionala si ofera un adevarat spectacol in aer liber cu peste 850 de specii de pasari si 205 de mamifere.

Scufunda-te in imensitatea desertului Namibia. Vrei sa faci o calatorie in afara timpului? Rezerva un bilet de avion pentru Namibia si pleaca in explorarea celor mai frumoase peisaje de pe planeta noastra. Aceasta destinatie ofera un sentiment de libertate memorabila pentru turistii care se aventureaza aici prin imensitatea si diversitatea peisajelor. In program- dunele colorate colorate din desert de sare Sossusvlei. Rezervatia naturala Sandwich Harbour unde dunele Namib cad direct in Oceanul Atlantic. Dar si Fish River Canyon si punctele sale de vedere panoramice, fara sa vorbim despre numeroasele specii de animale.

O calatorie spirituala in India. Daca pentru unii turismul spiritual este sinonim cu demodat, aceasta modalitate alternativa de a calatori, in grup sau solo reprezinta pentru altii o minunata oportunitate umana, culturala si culinara exceptionala. Ia- o deci si tu pe urmele lui Gandhi, impregneaza-te cu istorie si cu rituri religioase in aceasta tara cu 1000 de culori si descopera monumente de exceptie.

Indonezia, pe plaja de vis Ubud. O destintia « must see » pentru yoga si o stare de bine in general, Ubud este si inima culturala a destinatiei Bali. Orasul este celebru in lumea intreaga pentru atmosfera sa agreabila si relaxata care domneste aici.

Costa Rica, in plina natura in Peinsula Nicoya. Imagineaza-ti cele mai mari plaje tropicale, un litoral acoperit cu o jungla luxurianta si o atmosfera zen si relaxanta. Esti in Peinsula Nicoya, o mica oaza de pace salbatica, concentrata pe starea ta de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *