De ce serialul YOU provoacă dependență

Un tanar frumos dar psihopat incepe sa o hartuiasca pe cea pe care o considera iubirea vietii sale. Serialul in care joaca doi actori indragiti, Penn Bagdley din Gossip Girl si Elizabeth Lail din Once Upon a Time este unul dn cele mai indragite seriale de la sfarsit de an.

Difuzat pe Netflix incepand cu data de 26 decembrie, serialul YOU risca sa provoace dependenta in randul abonatilor. Motivul: Joseph Goldberg, este un bibliotecar pasionat de carti vechi. Acesta se indragosteste la prima vedere de Guinevere Beck, stundenta la Literatura. Decide sa faca tot ce ii sta in putere sa ii demonstreze ca el este iubirea vietii ei. Incearca sa preia controlul asupra vietii sale cu alte cuvinte dar lucrurile scapa curand de sub control.

Acest prin sezon incununat de succes, inspirat din romanul lui Caroline Kepnes, Parfaite este genul de serial la care nu putem sa renuntam sa ne uitam, care provoaca dependenta.

Penn Bagdley este principalul motive pentru care ar trebui sa urmaresti acest serial. Penn Badgley, eternul Dan Humphrey din serialul Gossip Girl este personajul principal al serialului YOU. Nu prea l-am vazut pe actor dupa incheierea serialului Gossip Girl. Dar ce placere sa il revedem odata cu acest serial in rolul lui Joseph Goldberg, un tanar bibliotecar new-yorkez, singuratic si cu un comportament straniu.

Spionaj, hartuire, uzurparea identitatii, minciuni, crima, manipulare…Joseph Goldberg incearca toate mijloacele posibile si imposibile in incercarea de a cuceri inima lui Guinevere Beck, o studenta care a avut ghinionul de a face cunostinta cu el. Blonda, slaba, draguta, cultivata, neindemanatica, independenta, imprevizibila, generoasa si secretoasa, Beck il obsedeaza pe Joseph din prima secunda in care o vede. Joseph isi imagineaza ceea ce gandeste Beck, motivele care o indeamna sa actioneze intr-un anume fel. Si noi il auzim pe Joseph gandind in permanenta, cu un debit rapid si uneori amuzant.

Dupa parerea lui Joseph, Beck nu isi da seama cat este de nefericita, este convins ca el este remediul de care are aceasta nevoie, ca este printul sau pe cal alb, cel care o va salva si o va duce pe drumul cel bun…Joseph este un psihopat frumos si terifiant totodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *