De ce să urmărim serialul YOU

Primul sezon al acestui serial pe jumatate romantic pe jumatate thriller a debutat pe Netflix incepand cu data de 26 decembrie. 91% din utilizatorii Google au apreciat acest serial ne informeaza motorul de cautare. 91% in doar 24 de ore de la lansare. Daca inca nu ai inceput sa il urmaresti, iata cateva motive.

Serialul YOU este adaptat dintr-un roman scris de Caroline Kepnes si dezvaluie psihologia lui Joseph Goldberg, un tanar bibliotecar din New York convins de faptul ca Beck, tanara autoare pe care tocmai a intalnit-o, este femeia perfecta pentru el. De la convingere la obsesie nu mai este decat un pas, Joseph va incepe sa o hartuiasca pe retelele sociale. Ii va cunoaste in detaliu cele mai mici gesturi si actiuni. Cu acest serial platforma propune un gen nou, un fel de romance-thriller.

Are un casting familiar. Este un casting special pentru fanii deja nostalgici pentru serialele mai vechi, din 2010 incoace. Bibliotecarul psihopat este nimeni altul decat Penn Badgley, eternul Ben Humphrey din generatia Gossip Girl, fanele fiind cu siguranta fericite sa il revada pe micul ecran. Elizabeth Lail, descoperita in Once Upon a Time joaca principalul rol feminin, cel al lui Beck. Cuplul este inconjurat de actrita si manechinul canadian Shay Mitchell, remarcata pentru rolul lui Emily Fields din serialul american Pretty Little Liars si care in acest serial o interpreteaza pe manipulatoarea Peach Salinger.

Ne place acest serial deoarece ne lipseste Gossip Girl. Multora le lipseste acest serial. Iar Dan Humphrey era outsider-ul din Upper East Side. Si il regasim si in acest serial, tot in spatele computerului. Insa acest personaj pare mult mai manipulator, mai psihopat. De parca YOU ar fi versiunea mai grava a lui Gossip Girl.

Internetul este poate personajul principal al acestui nou serial. De-a lungul celor 10 episoade, abonatii Netflix isi vor da seama de locul retelelor sociale in propriile lor vieti si cat de usor pot sa cada prada unui stalker. YOU poate fi considerat asemeni unui lansator de alerta cu privire la aceste pericole, cu privire la nevoia urgenta de a ne deconecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *