Cum să-i tai unghiile bebelușului fără să îl doară

In momentul in care se naste bebelusul tau trebuie sa stii ca in scurt timp va veni timpul sa-i tai pentru prima data unghiutele. Probabil iti faci mari griji in privinta asta si te intrebi cum vei rezolva cu succes problema fara sa il ranesti pe bebelus.

De problema aceasta s-a lovit si persoana care a inventat dispozitivul Thumble – cel mai bun produs de genul acesta care functioneaza ca o unghiera bebelusi si te va ajuta sa ii tai unghiile bebelusului tau fara nici un pic de durere.

Probabil ti-ai dat seama ca din cauza nivelului mare de sensibilitate al pielii dar si al unghiilor bebelusului, va fi destul de greu sa folosesti o unghiera clasica. Aceasta problema se rezolva foarte simplu cu aceasta forfecuta bebelusi care de fapt nu taie unghiile ci le reduce dimensiunea ca si o pila de unghii.

Acest produs, Thumble, se pune pe degetul mare al mamicii. Pe suprafata acestuia se lipeste cate o banda adeziva care trebuie schimbata la ceva timp, cand devine ineficienta.

Materialul din care sunt formate aceste benzi adezive este suficient de dur incat sa isi faca cu succes treaba: sa reduca dimensiunea unghiilor, dar totodata este inofensiv pentru pielea si degetele acestuia. Produsul a fost testat si nu exista nici o sansa ca acesta sa-l raneasca pe bebelusi in timpul taierii unghiutelor.

Cum se vinde acest produs

Baby Nails se comercializeaza in trei pachete diferite care cu siguranta acopera nevoile oricarui parinte si bebelus. Aceste pachete sunt:

  1. Pachetul 0+ luni – contine dispozitivul si 15 benzi pentru bebelusii in varsta de 0-6 luni
  2. Pachetul 6+ luni – contine produsul Thumble si 15 benzi pentru bebelusii de peste 6 luni
  3. Pachetul complet – contine Baby Nails si un total de 30 benzi adezive: 15 pentru 0-6 luni si inca 15 pentru peste 6 luni.

Ideea din spatele acestui produs este una pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Utilitatea acestuia este enorma: reuseste sa reduca din dimensiunea unghiilor aproape imediat, totodata nu creeaza absolut nici un disconfort bebelusului si nu il poate rani, in comparatie cu o unghiera clasica.

Acum ca ai descoperit si tu acest produs minunat nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta taiatului unghiilor. Aceasta activitate a devenit, brusc, una foarte simpla, nedureroasa si poate chiar distractiva pentru tine si pentru bebelus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *