Cum să bei minim 2 litri de apă pe zi

Vedem peste tot în jurul nostru sfaturi de la medici și specialiști care ne spun că trebuie să consumăm minim 2 litri de apă pe zi, dar eforturile depuse de noi nu au fost suficiente pentru a ajunge la această cantitate de apă consumată. Totuși, știm că asta trebuie să facem acest lucru pentru a ne menține sănătatea și buna dispoziție, dar și pentru că apa este elementul esențial vieții și ne poate aduce foarte multe beneficii de ordin major.

Apa poate fi consumată atât în starea ei naturală, cât și găsită în produse bogate în această substanță. Vara, când avem cea mai mare nevoie de apă, putem savura un pepene gustos și delicios, crescând astfel și cantitatea de lichid consumat în ziua respectivă. Pe lângă gustul său delicios, acesta este și foarte sănătos și o bună variantă pentru răcorire și a scăpa de pofta de dulce.

3 metode prin care să reușești să bei mai multă apă zilnic

ȚINE MEREU O STICLĂ DE APĂ LÂNGĂ TINE

Corpul tău cere apă constant, doar că tu l-ai învățat să îi dai apă doar atunci când este deshidratat (setea este prima etapă a deshidratării). Ținând o sticlă de apă mereu lângă tine o să realizezi că termii imediat apa din sticlă și că ai nevoie să o umpli din nou. Astfel, poți măsura și cantitatea de apă consumată zilnic, datorită sticlei pe care o porți mereu la tine.

MĂNÂNCĂ PEPENE ROȘU

Pepenele roșu este un fruct plin de apă care hidratează foarte bine corpul, mai ales în anotimpul verii, când este și o bună soluție de răcorire. Pepenele roșu poate fi găsit vara pe tarabele din piețe sau supermarket-uri la prețuri accesibile tuturor.

FOLOSEȘTE UN PAI

S-a dovedit că atunci când bem o băutură cu un pai, de dragul de a folosi respectivul accesoriu, consumăm mult mai mult lichid decât în cazul în care paiul ar lipsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *