Creditele doar cu buletinul încă există

Am fost invatat inca de mic sa economisesc bani la fiecare salariu si, mai important de atat, sa fiu foarte atent la toate cheltuielile pe care le fac pentru a nu ma trezi dupa cativa ani ca am cheltuit o avere pe prostii si lucruri de care de fapt nu aveam nevoie. Asadar, ideea de credite si imprumuturi a fost destul de departe de mine, pana cand un prieten mi-a trimis link-ul https://www.simplucredit.ro intr-o seara, cand vorbeam, si imi povestea despre cum a luat el un credit.

Stiam ca nu toti prietenii mei sunt la fel de ”zgarciti” ca si mine, deci pot spune ca ma asteptam ca intr-o zi sa aud si de chestii de genul asta. Ce m-a surprins mai tare a fost cand am vazut ca inca mai exista credite doar cu buletinul. Eu credeam ca au disparut atunci cand s-a spart aceasta bula, acum multi ani. Se pare ca inca exista, si mai mult de atat, foarte multi oameni apeleaza la astfel de imprumuturi, daca e sa judecam dupa popularitatea paginii https://www.simplucredit.ro/blog/credit-doar-cu-buletinul/.

Am vazut ca exista destul de multe variante diferite de credite. Sunt pentru toata lumea, cum s-ar spune. E interesanta ideea ca poti imprumuta foarte rapid bani, fara extrem de multe acte si batai de cap si ca poti avea banii intr-o zi sau doua, la timp cat sa rezolvi o problema importanta. Ce recomand insa celor care apeleaza la astfel de credite este sa o faca doar daca au cu adevarat nevoie de acei bani pentru o situatie care nu mai poate fi amanata (o operatie, de exemplu) si nu pentru ultimul model de iPhone.

E interesant faptul ca firma de care am vorbit ofera si optiunea de finantare companii, pe pagina https://www.simplucredit.ro/finantare-companii/, in cazul in care esti un antreprenor aflat la inceput de drum si, ajuns in impas, ai nevoie de o suma de bani pentru a iesi dintr-o situatie mai dificila.

La capitolul dobanzi, ca de astea ne ferim cu totii, exista doua optiuni:

  • Dobanda variabila – aceasta este varianta cea mai putin placuta pentru ca suma pe care o rambursezi lunar se poate schimba oricand, dar de obicei lucrurile acestea sunt tinute sunt control si iti poti duce creditul la bun sfarsit chiar si cu o dobanda variabila.
  • Dobanda fixa – conditiile pentru aprobarea unei astfel de dobanzi sunt ceva mai dificile, tocmai pentru ca toata lumea care are nevoie de un credit isi doreste o dobanda care sa nu varieze niciodata pe durata imprumutului, stiind sigur ca vor plati mereu aceeasi suma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *