Cele mai bune seriale pentru adolescenți ale momentului

Esti in cautare de seriale pentru adolescenti? Dar nu orice tip de seriale, ci chiar cele mai bune seriale pentru adolescenti? Esti la locul potrivit. Fara indoiala ca Netflix ramane in continuare cea mai buna alegere, dat HBO nu are nici el de ce sa se planga…

Serialele pentru adolescenti sunt cele mai in voga. De ce? Pentru ca acestea se adreseaza in mod direct adolescentilor si pentru ca le povestesc adevarata lor viata- aici intra prieteniile, sexul, visurile, solitudinea, corpul in transformare sau dependentele….

In anii 1990-2000, adolescentii adorau serialele precum « Buffy The Vampire Slayer » sau « Beverly Hills 90210 ». Apoi au mai aparut si “Gossip Girl”, “The Vampire Diaries” si « Glee ». Care sunt insa cele mai populare seriale ale anului 2019 ?

« Euphoria ». « Sex Education », « Baby » sau « Daybreak »… eroii acestor seriale pentru adolescenti sunt la fel ca si adolescentii din zilele noastre. Au viata mai grea, trepidanta, multe probleme si adolescentii se identifica cu ei.

Riverdale. Un serial plin de suspans, dar si pentru al sau girl power, chiar si pentru iubirile din liceu. Riverdale este un oras din mijlocul ueni paduri. Aici adolescentii isi traiesc iubirile, viata, ambitiile si rivalitatea. Pana cand se intampla ceva- ce s-a intamplat cu Jason Blossom?

Daybreak. Pentru ca Apocalipsa nu are de ce sa ne faca sa ne temem. Oare cum arata viata in timpul Apocalipsei? Nu stim niciodata ce se poate intampla mai ales atunci cand aproape toti adultii au fost decimati.

Elite. Daca iti place serialul « Gossip Girl », vei adora si acest serial cu siguranta. Este varianta sa spaniola cu eroi din La Casa de Papel. Bine ati venit deci la « Las Encinas », cel mai snob liceu spaniol. Aici ajung cu o bursa trei tineri de origine modesta. Iar atunci cand un coleg de clasa moare, toata lumea ii banuieste.

Baby. Un serial cu eroine italiene, cu inca un liceu de elita, dar de aceasta data, italian. Chiara si Ludovica par sa aiba totul, dar aceasta se plictisesc, asa ca aleg sa flirteze cu prostitutia. Si ajung intr-un joc dublu periculos.

Sex Education. Sexul este complicat, genial sau bizar. Un succes nebun si o reteta pe masura- adolecenti care nu se simt bine in pielea lor, un umor nebun si irezistibil, in ciuda intrebarilor care deranjeaza- porno, neputinta, homosexualitatea, avortul si multe altele. Il vei adora si tu pe Otis, care face bani de buzunar, devenind Mr. Sex.

Stranger Things, cel mai mare succes al anului, fara indoiala. Te va face sa adori look-urile in stil eighties,adolescentii pe bicicleta si monstrii care stau la panda. Vei descoperi aici experiente secrete si forte supranaturale terifiante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *