Cele mai bune roluri ale lui Keanu Reeves, care se va reîntoarece în curând în Matrix 4

Cei care au urmarit cariera lui Keanu Reeves, timp de 3 decenii, stiu ca acesta a avut mai multe roluri emblematice. Doar in acest an, cel care este denumit « respectful king » sau micul prieten al Internetului”, de catre fanii sai, a jucat in numai putin de 3 filme majore: « John Wick: Chapter 3- Parabellum », filmul Netflix, « Always Be My Maybe » si “Toy Story 4”.

Printre alte personaje memorabile, putem aminti aici, rolul lui Neo din trilogia « Matrix », dar si Jack Tavern din « Speed » si Ted Logan din franciza “ Bill&Ted”. Keanu Reeves va relua rolul lui Neo in a patra parte a filmului Matrix, ale carui filmari vor incepe in 2020.

A jucat rolul lui Ted Logan, care traieste niste aventuri excelente alaturi de prietenul sau Bill, in « Bill &Ted’s Excellent Adventure » si « Bill & Ted’s Bogus Journey ». Este primul rol memorabil al lui Keanu Reeves, cel al lui Ted Logan, in filmele culte « Bill &Ted ». In anul 2018, s-a anuntat ca acesta si camaradul sau, Alex Winter vor relua rolurile lor in a treia parte a filmului, intitulata “ Bill & Ted Face the Music”. Filmul va aparea in anul 2020.

In filmul “ My Own Private Idaho”, Keanu Reeves il interpreteaza pe Scott Favor, un bogat si rebel. Acest film este o superba drama independenta. Aici Keanu joaca alaturi de River Phoenix, doi nomazi care au legatura de prietenie extrem de intensa.

A jucat rolul lui Johhny Utah, un agent FBI infiltrat care se da drept un surfer in « Point Break ». Keanu Reeves a jucat alaturi de Parick Swayze in aceasta comedie de actiune din 1991. Keanu a avut aici un rol memorabil cu ajutorul lui Patrick, in mijlocul unui grup de criminali care sunt in acelasi timp si surferi.

A avut rolul lui Jack Tavern, un politist care incerca sa salveze pasagerii unui autobuz care va exploda si care merge cu peste 80 km/h in « Speed ». Keanu Reeve si-a demonstrat si talentele de actor de actiune in rolul curajosului politist din Los Angeles, un film care a primit si un Oscar.

In trilogia Matrix a avut rolul lui Neo. Trilogia Matrix l-a propulsat la rangul de star international. Am putea spune cu usurinta ca Neo si periculoasa sa cautarea aadevarului este unul din cele mai importante personaje din istoria filmelor SF.

Joaca o versiune exagerata a lui insusi in « Always Be My Maybe ». Oamenii au devenit foarte repede obsedati de rolul sau dn comedia romantica, incat au facut si un meme si a devenit repede noul « boyfriend » al Internetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *