Cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2019

In 2019 vom avea dreptul la o multime de smartphone-uri echipate cu ultimele tehnologii. Care sunt cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2019?

Cele mai asteptate smartphone-uri vor marca o nou era, cea a primelor telefoane dotate cu tehnologia 5G. Primele astfel de modele vor aparea in al doilea semestru al anului.

Samsung Galaxy X. In mod normal dezvaluit in timpul Consumer Electronic Show din Las Vegas, luna viitoare, Samsung galaxy X vine cu o invovatie majora: va fi pliabil. Multa vreme un vis, un smartphone flexibil ar trebui sa devina curand o realitate stiind ca, concurentul Huawei a brevetat in egala masura propriul sau model pliabil. De notat este faptul ca Samsung Galaxy X va fi mai scump decat iPhone X, va costa in jur de 1500 de euro.

Samsung Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 va fi lansat putin mai tarziu decat fratiorul sau mai mare, Samsung Galaxy X. Si-ar putea face aparitia in cadrul Mobile World Congress din Barcelona in februarie 2019. Spre deosebire de S9, un model care cam lasa de dorit, S10 va beneficia de o multime de inovatii, printre care un cititor de amprente digital plasat sub ecran si o camera foto tripla.

Nokia 9 PureView. Initial prevazut pentru lansare la sfarsitul anului 2018, Nokia 9 Pure View, noul telefon premium al producatorului finlandez nu va aparea mai repede de 2019. Este vorba despre primul telefon 5G dotat cu cinci camere foto. Chiar daca inca nicio informatie oficiala nu a fost publicata, ne indoim de faptul ca Nokia 9 va avea un ecran curbat.

Huawei P30. Huawei este fara indoiala unul din cei mai prodigiosi constructori de telefoane mobile ale anului 2018. In 2019 vrea sa ajunga pe primul loc cu noul sau model, P30, un model care urmeaza linia excelentei inceputa cu P20 Pro si Mate 20 Pro. Dar P30 se anunta a fi cu mult deasupra acestor doua modele. Cu alte cuvinte, asteptam cu nerabdare acest nou smartphone, cu atat mai mult cu cat ar trebui sa primeasca un nou SoC, drept inlocuitor al actualului Kirin 980.

Un comentariu la „Cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2019

  1. The Day After Tomorrow (2004) pe watchseries
    Revazut si ii dadeam nota 10/10 mai ales ca e din 2004 si pentru aceea vreme asteptarile au fost peste masura, ii dau Nota 9/10 pentru ca de la jumatatea filmului incolo deja ii anticipi finalul si nu te mai surprinde atat de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *