5 semne care indică faptul că ar trebui să-ți schimbi calculatorul

Nu exista o anumita regula pentru a iti putea da seama daca este momentul oportun sau nu sa iti schimb calculatorul personal, dar semnele prezente mai jos s-ar putea sa-ti dea cateva semne de intrebare.

1. Se incalzeste foarte tare. In cazul in care observi ca laptopul sau calculatorul tau se incalzeste foarte mult ar fi cazul sa il schimbi, dar bineinteles, nu inainte de a investiga de unde vine problema, s-ar putea sa fie vorba doar de praf, dar daca problema persista atunci cu siguranta ar trebui sa faci o modificare.

2. Face zgomot. Daca vor veni vecinii revoltati intrebandu-te de ce dai cu aspiratorul in miezul noptii cu siguranta ar trebui sa-ti cumperi un nou calculator.

3. Porneste foarte greu. Daca PC-ul tau porneste foarte greu atunci cu siguranata trebuie sa-l schimbi, nu de altceva, dar poti sa iti faci cafeaua si dupa ce acesta porneste, nu in timpul in care astepti pornirea dispozitivului.

4. Reparatiile costa foarte mult. Daca se strica din doua in doua saptamani ar trebui sa analizezi mai bine situatia, nu are rost sa arunci cu banii afara din casa, asa ca mai bine decat sa investesti in reparatii care nu isi au rostul, mai bine iti iei inima-n dinti si cumperi unul nou.

5. Nu poti sa te folosesti de noile jocuri si aplicatii. Toate aplicatiile noi cer sisteme tot mai performante, iar daca ai ramas in urma si vezi cate oportunitati ratezi din pricina aceasta ar trebui cu siguranta sa faci o modificare. Stiu, e neplacut sa auzi cum unii testeaza cele mai faine jocuri iar tie iti ruleaza doar Mario.

Acestea fiind spuse, daca calculatorul tau se incadreaza in semnele de mai sus atunci cu siguranta ar trebui sa faci o schimbare “in viata ta”.