5 motive pentru a deveni programator

Profesia de programator a devenit una dintre cele mai cautate meserii in secolul vitezei, cand tehnologia se dezvolta de la o zi la alta. Multi tineri cocheteaza cu ideea de a urma o facultate in domeniu, iar acestia pot gasi mai jos cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui sa faca acest lucru!

Salarii bune, chiar si pentru incepatori
Spre deosebire de alte joburi, chiar si programatorii aflati la inceput de drum sunt platiti foarte bine! Aceasta meserie este foarte importanta pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor dintr-o corporatie mare si, avand in vedere ca in Romania si-au deschis portile nume grele in ultimul timp, alegerea acestui job este o optiune excelenta!

Posibilitatea de alegere a proiectelor
Atunci cand programatorii devin foarte buni in ceea ce fac, isi permit luxul de a accepta numai proiectelor care considera ca le vor aduce cea mai multa satisfactie si, bineinteles, cele mai mari sume de bani. In plus, aceasta meserie se poate practica si de acasa, atata timp ca termenele limita sunt respectate de fiecare data.

O gama larga de locuri de munca
In prezent se cauta foarte multi programatori, ceea ce inseamna ca tinerii pot merge la mai multe interviuri simultan, pentru ca la final sa aleaga cea mai buna oferta, in functie de conditiile de munca propuse, dar si in functie de program si de salariu.

Posibilitatea de a avansa
In timp, programatorii pot avansa, mai ales in cadrul companii, fapt ce le va aduce nu doar notorietate si recunoasterea muncii, ci si un salariu mult mai consistent. Secretul este ca tinerii sa aleaga companii mari, internationale. Uneori chiar exista si posibilitatea relocarii intr-o alta tara!

Numeroase beneficii
Pentru ca angajatorii sunt constienti ca programatorii petrec foarte mult timp in fata calculatorului, incearca sa-i recompenseze prin beneficii foarte interesante, cum sunt abonamentele gratuite la sala sau la piscina ori chiar abonamente de masaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *