4 greșeli mari în SEO pentru orice site

Tot ce reprezinta seo poate fi discutat zile sau saptamani intregi fara pauza, si lucrurile importante tot nu sunt mentionate indeajuns de mult, deoarece acest domeniu este unul foarte vast si cu multe elemente. Din acest motiv, avand un site, va trebui sa incerci sa afli cat mai multe lucruri, si de data aceasta nu din carti, deoarece totul este schimbator.

Chiar daca cei mai buni din acest domeniu prefera sa nu vorbeasca despre pasii pe care trebuie sa ii faci daca vrei sa nu ai probleme cu pozitionarea site-ului, totusi pe internet am putut gasi lucrurile elementare si care fac referire la cele mai mari greseli seo. Cel mai posibil, doar cateva din aceste aspecte sunt greseli, restul doar recomandari de care sa ti cont si care iti pot ajuta site-ul intr-un procent foarte mare.

4 aspecte importante in SEO

Doresc sa incep cu precizarea importantei imaginilor in orice tip de articol. Fie ca e vorba despre unul informational sau de vanzare, toate trebuie sa contina cel putin o imagine care de asemenea trebuie optimizata in asa fel incat sa ajute la o indexare mai buna a articolului. Asadar, asigura-te ca de acum in colo vei pune cel putin o imagine in articol si vei invata si cum sa faci asta, deoarece nu este deloc greu, totul constand in cateva campuri care trebuie completate, nimic mai mult.

Ma voi referi si de aceasta data tot la partea de recomandari, cele pe care ar trebuie sa le ai in vedere in momentul in care iti faci un site, indiferent de tipul sau. Astfel, aceasta recomandare se refera la tipul articolelorpe care te-ai decis sa le abordezi pe site-ul tau. Este foarte important ca aceastea sa fie scrise in mod exclusiv pentru cititorii tai insa sa fii constient de motorul de cautare. Va trebui sa redactezi astfel de articole daca vrei o indexare cat mai buna, deoarece algoritmul este creat in asa fel incat sa poata citi ca si un simplu cititor.

Trecem la celelate aspecte si care sunt sunt considerate greseli, deoarece extrem de multe site-uri sunt optimizate total gresit. Primul lucru pe care doresc sa-l mentionez face referire la densitatea cuvintelor cheie care nu trebuie trecuta cu vederea. Desi unele articole in special pe bloguri nu au destule cuvinte cheie, respectiv densitatea este destul de slaba, ceea ce este de inteles, altele contin mult prea multe, iar rezultatul consta intr-o penalizare foarte enervanta. De aceea, asigura-te ca nu treci de 2% ca si cuvinte cheie si totul este pastrat sub limita permisa.

E timpul sa uiti de directoarele de articole. In 2017, aceasta tehnica nu doar ca este invechita insa iti va face mai mult rau site-ului, in special atunci cand exagerezi si uiti de limita mica admisa. Daca tot vrei sa obti linkuri, o poti face prin alte metode, intradevar cu mai multa munca insa, tot ceea ce inseamna publicarea de articole pe diverse directoare, a devenit o stategie interzisa in seo, insa totusi multe persoane inca o mai practica, din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *